Bygningsscreening og andre ydelser

Vi tilbyder bygningsundersøgelser og rådgivning, fra afleveringsforretning og køberrådgivning til fugtundersøgelser, støjmålinger og termografi. Få styr på bygningens tilstand med vores ekspertise.
Hos Bygningsundersøgelser.dk tilbyder vi en række forskellige bygningsundersøgelser, skræddersyet til dine specifikke behov

Afleveringsforretning

Har du købt en nybygget bolig, lejlighed, eller fået renoveret dit hus? Står du foran en afleveringsforretning med sælger eller entreprenør?
Læs mere

Bygningsscreening

Skal du renovere eller nedrive en bygning? Sørg for at kortlægge genanvendelige materialer og undgå skjulte miljøfarer før arbejdet går i gang.
Læs mere

Forsikringsskader

Når skader rammer din bolig, kan det være overvældende at håndtere både forsikringsselskabet og de byggetekniske udfordringer. Lad vores byggerådgivere stå ved din side, så du ikke behøver at klare det alene.
Læs mere

Fugt/skimmelsvamp

Fugt og skimmelsvamp kan skade både dit hjem og helbred. Mistænker du fugtproblemer eller har du symptomer som hovedpine eller forværret astma? Kontakt vores specialister for hurtigt at få hjælp til at identificere og løse problemerne.
Læs mere

Køberrådgivning

Er du på udkig efter et drømmehus, en ejerlejlighed eller en andelsbolig? At købe ejendom er en stor beslutning, og det er vigtigt at have et stærkt hold af eksperter bag dig.
Læs mere

Lux/lys målinger

Har du oplevet manglende lys i dit hjem eller på din arbejdsplads? Vores lux/lys målinger hjælper med at identificere lysniveauer fra elektrisk belysning, så du kan skabe et mere behageligt og produktivt miljø.
Læs mere

Støjmåling/lydprøve bygninger

Vi udfører bygningsakustiske målinger og leverer myndighedsdokumentation til nybyggeri, renovering og ombygning, så dine bygninger opfylder de nødvendige akustiske krav.
Læs mere

Termografi

Kender du følelsen af et koldt hjem? Mange boligejere oplever problemer med kulde og træk, som kan føre til højere varmeregninger og ubehagelige indeklimaer.
Læs mere

Tilstandsvurdering og driftsbudget

Regelmæssig tilstandsvurdering og vedligeholdelse er nøglen til at forhindre nedslidning. Hos Bygningsundersøgelser.dk tilbyder vi rådgivning og skræddersyede løsninger.
Læs mere

Trykprøvning (blowerdoortest)

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget varme der forsvinder gennem utætheder i din bygning? En trykprøvning, også kendt som en blowerdoortest, er din vej til at sikre, at dit hjem er tæt, energieffektivt og fri for uønskede træk.
Læs mere

1-års gennemgang

Har du købt en nybygget bolig eller fået renoveret dit hjem for under et år siden? Med en 1-års gennemgang kan du sikre dig, at alt er i den stand, det skal være – uden skjulte fejl og mangler.
Læs mere

5-års gennemgang

Er du sikker på, at din bolig stadig er i perfekt stand efter de første 5 år? Med vores 5-års gennemgang hjælper vi dig med at opdage og dokumentere alle fejl og mangler – så du kan få udbedret dem, inden det er for sent.
Læs mere

Afleveringsforretning - Din tryghed ved overdragelse

Har du købt en nybygget bolig, lejlighed, eller fået renoveret dit hus? Står du foran en afleveringsforretning med sælger eller entreprenør? Så er det vigtigt at sikre, at kvaliteten er i top, og at eventuelle fejl og mangler bliver opdaget og udbedret.

Med Bygningsundersøgelser.dk ved din side får du en uvildig byggerådgiver, der taler samme sprog som entreprenøren og sikrer, at alt er i orden – uden overraskelser.

Hvorfor vælge Bygningsundersøgelser.dk til din afleveringsforretning?

☑️ Opdag fejl og mangler tidligt
Vi gennemgår din bolig både indvendigt og udvendigt og noterer alle synlige fejl og mangler, så de kan blive udbedret hurtigt.

☑️ Sikker kvalitetskontrol
Vores erfarne byggerådgivere kender lovgivningen og standarderne på området, så du kan være sikker på, at alt bliver udført korrekt.

☑️ Overskuelig rapport
Efter vores gennemgang modtager du en let forståelig rapport med en liste over fejl og mangler. Rapporten gør det nemt at kommunikere med entreprenøren og sikrer, at alle problemer bliver løst.

☑️ Professionel opbakning
Har du brug for det, kan vi også deltage ved selve afleveringsforretningen sammen med dig. Så står du ikke alene i dialogen med entreprenøren.

Din Tryghed – Vores Ansvar

Når du vælger Bygningsundersøgelser.dk, får du:
☑️ Udbedring af fejl
Vi sørger for, at de fejl og mangler, vi finder, bliver registreret og rettet.

☑️ En tydelig handlingsplan
Vi hjælper dig med en klar aftale med entreprenøren om, hvordan fejlene udbedres.

☑️ Erfaren rådgivning
Du får adgang til et helt team af byggerådgivere med specialer inden for forskellige håndværksfag, hvis der skulle opstå spørgsmål i processen.

Sådan fungerer det:

1. Før afleveringsforretningen
Vi gennemgår din bolig grundigt og udarbejder en rapport med alle fejl og mangler.

2. Inden overdragelsen
Enten får entreprenøren rapporten og udbedrer fejlene inden afleveringsforretningen, eller også laver vi en aftale om en tidsplan for udbedring.

3. Under afleveringsforretningen
Du gennemgår boligen med entreprenøren og sikrer, at alt er som aftalt. Ønsker du ekstra tryghed, kan en af vores byggerådgivere være med til selve gennemgangen.

Klar til at få din bolig uden skjulte fejl?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre en problemfri afleveringsforretning.
Book din gennemgang her

Bygningsscreening – Gør dit byggeprojekt bæredygtigt og sikkert

Skal du renovere eller nedrive en bygning? Sørg for at kortlægge genanvendelige materialer og undgå skjulte miljøfarer før arbejdet går i gang.

En bygningsscreening – også kaldet en bygningskortlægning – er din nøgle til at sikre, at bygninger og byggematerialer ikke indeholder skadelige stoffer som asbest, PCB og andre miljøfarlige materialer. Ved at undersøge bygningen på forhånd kan du forebygge sundhedsrisici og sikre, at nedrivning eller renovering udføres på en miljømæssig forsvarlig måde.

Hvorfor vælge bygningsscreening hos Bygningsundersøgelser.dk?

☑️ Sikkerhed først
Vi har erfaring med at gennemgå bygninger for at opdage og håndtere farlige stoffer som asbest og PCB, der kan udgøre en risiko for både arbejdere og omgivelserne.

☑️ Miljøansvarlighed
Vi kortlægger bygningsmaterialer for at minimere miljøpåvirkningen. Ved at genbruge og genanvende materialer reduceres affaldsmængden, samtidig med at vi sparer på naturens værdifulde ressourcer.

☑️ Cirkulær økonomi
For os handler bæredygtighed ikke kun om miljøet, men også om din økonomi. Ved at samarbejde med os om at genbruge materialer, kan du ofte opnå betydelige økonomiske besparelser i dit projekt.

Typiske skadelige stoffer i bygninger

I mange ældre bygninger findes skadelige stoffer, som skal håndteres korrekt. Her er nogle af de mest almindelige:
☑️ Asbest
Typisk i fliseklæb, tagpap, gulvbelægning, isolering og eternitplader.

☑️ PCB
Fundet i maling, lak, gulvbelægning og fuger, især fra perioden 1950-1977.

☑️ Tungmetaller
Forekommer i maling, lak og glaserede fliser.

☑️ Chlorerede paraffiner
Findes i fugemasser og nyere malinger.

☑️ PAH'er (tjære)
PAH’er (tjære) i (sokkel-)maling, undergulve, fugtsikring af ydervægge og tagpap.

Genanvendelse før nedrivning

Genbrug af materialer kan planlægges allerede fra idéfasen. Ved at integrere materialer fra nærliggende nedrivningsprojekter kan du både spare ressourcer og skabe en mere bæredygtig byggeproces. Vores team hjælper dig med at identificere potentialet for genbrug, genanvendelse og nyttiggørelse af byggematerialer – fra planlægning til udførelse.

Tag det første skridt mod et grønnere byggeprojekt!

Bygningsscreening er ikke kun et spørgsmål om sikkerhed, men også om ansvar og muligheder. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit projekt mere grøn, sikkert og økonomisk bæredygtigt.

Få mere at vide om bygningsscreening og dine muligheder for at gøre en forskel!
Kontakt os

Forsikringsskader – Få hjælp til at navigere i processen

Når skader rammer din bolig, kan det være overvældende at håndtere både forsikringsselskabet og de byggetekniske udfordringer. Lad vores byggerådgivere stå ved din side, så du ikke behøver at klare det alene.

Vi tilbyder professionel hjælp, så du får:

☑️ Korrekte rapporter til forsikringsselskabet
Vi sørger for, at alt dokumentation er på plads, så din skadebehandling bliver så problemfri som muligt.

☑️ Byggeteknisk rådgivning
En erfaren og uvildig byggerådgiver, som kender forsikringsprocessen til punkt og prikke og som sikrer, at dine interesser bliver varetaget korrekt.

☑️ Støtte gennem hele processen
Fra skadesanmeldelse til besigtigelse og udbedring – vi er med dig hele vejen.

Sådan hjælper vi dig

Når du vælger Bygningsundersøgelser.dk, får du:
☑️ Teknisk gennemgang af skaden
Vi foretager en grundig gennemgang af skaden på din ejendom og udarbejder en detaljeret rapport, som kan bruges i dialogen med forsikringsselskabet.

☑️ Repræsentation ved forsikringssager
Vi deltager i møder med forsikringsselskabets taksator, så du altid har en byggeteknisk ekspert ved din side.

☑️ Uvildig rådgivning til udbedring
Få konkrete anbefalinger til, hvordan skaderne kan udbedres bedst muligt – altid baseret på vores uvildige vurdering.

☑️ Tilsyn med udbedringsarbejdet
Vi sørger for, at arbejdet med at udbedre skaden udføres korrekt, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Hvorfor vælge os?

Vi forstår, hvor stressende en forsikringsskade kan være. Derfor sørger vi for, at du får en nemmere, hurtigere og mere effektiv proces. Med os på din side får du en byggeteknisk fagperson, der kan navigere gennem komplicerede regler og forsikringsselskabets krav.

Få ro i sindet og sikkerhed for, at din bolig er i de bedste hænder.

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.
kontakt os

Fjern fugt og skimmelsvamp - Gør dit hjem sundt

Fugt og skimmelsvamp er skjulte trusler, der ikke kun skader dit hjem, men også dit helbred. Hvis du har mistanke om fugtproblemer eller oplever symptomer som hovedpine, forværret astma eller irritation i luftvejene, kan det skyldes skjult fugt eller skimmel. Lad vores erfarne specialister hjælpe dig med at identificere og løse problemerne hurtigt og effektivt.

Sådan hjælper vi dig

Vi tilbyder en omfattende løsning, der sikrer, at du slipper af med fugt og skimmelsvamp én gang for alle:
☑️ Grundig undersøgelse
Vi udfører en detaljeret undersøgelse af dit hjem for at finde fugt og skimmelsvamp - også i de områder, hvor det ikke er synligt.

☑️ Fugtmålinger og prøvetagning
Vi foretager fugtmålinger i de relevante dele af boligen. Prøverne analyseres på et anerkendt laboratorium, og du modtager en udførlig analyserapport, der giver klarhed over problemets omfang.

☑️ Konkrete løsninger og forebyggelse
Du får specifikke råd til, hvordan du effektivt fjerner skimmelsvampen og reparerer skaderne, samt hvordan du kan forebygge fremtidige problemer med fugt.

☑️ Forsikringsrapport
Vi udarbejder en rapport, som kan sendes direkte til dit forsikringsselskab. Rapporten beskriver problemet og udbedringsomkostningerne, så du nemt kan dokumentere situationen.

Få ro i sindet - Kontakt os i dag

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sit eget hjem. Vores vigtigeste opgave er at hjælpe dig med at få et sundt indeklima uden fugt og skimmel, så du kan bo komfortabelt og uden bekymringer.
Kontakt os

Køberrådgivning – Din uvildige byggerådgiver

Er du på udkig efter et drømmehus, en ejerlejlighed eller en andelsbolig? At købe ejendom er en stor beslutning, og det er vigtigt at have et stærkt hold af eksperter bag sig. Med den rette køberrådgivning sikrer du dig, at dine interesser er i fokus, og at du træffer velinformerede beslutninger.

Hvad tilbyder vi?

☑️ Uvildig gennemgang af boligens tilstand
Vi tilbyder en grundig og letforståelig gennemgang af relevante rapporter, såsom tilstandsrapporter, elrapporter og energimærkerapporter. Vi sammenligner alle rapporterne med boligens faktiske tilstand for at give et klart billede af, hvad du køber.

☑️ Budgetvurdering
Vi hjælper med at vurdere, om dit budget for køb, renovering og vedligeholdelse er realistisk. Har du brug for hjælp til at lave et budget? Byggeteknisk rådgivning fra Bygningsundersøgelser.dk kan tilpasse et budget specifikt til dine behov.

☑️ Din egen uvildige repræsentant
Mens sælgeren har en mægler, skal du som køber også have en byggerådgiver på din side.

Hvorfor vælge køberrådgivning?

Når du vælger Bygningsundersøgelser.dk, får du:
☑️ Forståelse for boligens tilstand
Vi sikrer, at du har et klart overblik over, hvad du kan forvente af dit kommende hjem.

☑️ Teknisk mulighedsvurdering
Vi vurderer, om dine drømme om renovering og energiforbedringer er teknisk mulige.

☑️ Prioritering af energiforbedringer
Få en snak med vores byggerådgivere om, hvordan du kan optimere energi og vedligeholdelse.

Tag det næste skridt!

Lad os hjælpe dig med at navigere i boligkøbsprocessen. Kontakt os i dag og lad os sammen sikre, at dit boligkøb bliver en succes!
kontakt os

Lux/Lys Målinger

Har du oplevet manglende lys i dit hjem eller på din arbejdsplads? Vores lux/lys målinger hjælper med at identificere lysniveauer fra elektrisk belysning, så du kan skabe et mere behageligt og produktivt miljø.

Hvad vi tilbyder:

☑️ Målinger ved ibrugtagning
Vi udfører præcise lysmålinger i forbindelse med ibrugtagning af nye bygninger, så du sikrer, at arbejdspladsen har tilstrækkelig belysning fra starten.

☑️ Arbejdspladskontrol
Lysmålinger er også essentielle ved arbejdsmiljøkontroller, hvor vi vurderer, om belysningen lever op til gældende standarder og anbefalinger.

☑️ Boligforhold
Hvis du har rum i dit hjem, der føles mørke, kan vores målinger hjælpe med at identificere behovet for mere lys og dagslys, hvilket kan inspirere til aktive tiltag for at forbedre belysningen.

Få en lysere fremtid - Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at booke en lysmåling og få indsigt i, hvordan du kan optimere belysningen i dit hjem eller på din arbejdsplads.
Kontakt os

Støjmåling og lydprøver i bygninger

Hos Byggeundersøgelser.dk tilbyder vi udførelse af bygningsakustiske målinger og myndighedsdokumentation i forbindelse med byggetilladelser til nybyggeri, renovering og ombygning. Vores ekspertise sikrer, at dine bygninger opfylder de nødvendige akustiske krav og standarder.

Hvad tilbyder vi?

Vi udfører omfattende kontrolmålinger, der dokumenterer:
☑️ Luftlydisolation
Målinger af, hvordan lyd bevæger sig gennem vægge og lofter mellem rum.

☑️ Trinlydniveau
Vurdering af, hvor meget lyd der genereres af bevægelse og aktiviteter i bygningen.

☑️ Efterklangstid
Analyse af, hvor længe lyden forbliver i et rum, hvilket påvirker akustikken og lydkomforten.

☑️ Støj fra tekniske installationer
Kontrol af støjniveauet fra varme-, ventilations- og klimaanlæg.

Hvornår er lydmålinger nødvendige?

Vores lydmålinger udføres primært i forbindelse med ibrugtagning af ejendomme med flere boliger samt ved kontrol af eksisterende bygningskonstruktioner. Dette sikrer, at du overholder gældende regler og standarder, samtidig med at det skaber et behageligt og lydisoleret miljø for beboerne.

Kontakt os

Er du klar til at sikre, at din bygning lever op til de akustiske krav? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale eller for at få et tilbud.
kontakt os

Termografi - Få kontrol over kulden i dit hjem

Kender du følelsen af et koldt hjem? Mange boligejere oplever problemer med kulde og træk, som kan føre til højere varmeregninger og ubehagelige indeklimaer.

Hos Bygningsundersøgelser.dk tilbyder vi løsninger, der hjælper dig med at finde kilden til kulden og prioritere de rigtige tiltag.

Oplever du nogle af følgende problemer?

☑️ Koldt gulv i boligen
☑️ Træk ved vinduerne
☑️ Varmen suser ud af dit hjem
☑️ Højere varmeregning end forventet

Energioptimering af dit hjem

Hvis du ønsker at optimere energiforbruget i dit hjem, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder uvildig rådgivning fra erfarne byggerådgivere, der er dedikeret til at hjælpe dig med at få mest muligt for pengene. Vores eksperter kender lovgivningen på området og kan guide dig gennem hele processen.

Hvad kan du forvente?

Vi anvender avanceret termografisk udstyr til at gennemgå hele din bolig. Denne teknologi giver et klart og visuelt billede af, hvor du bør sætte ind med forbedringer.

Vores service inkluderer:

☑️ En grundig analyse af din bolig
☑️ En let forståelig rapport med prioriterede forbedringsforslag
☑️ Mulighed for at få et budget til de foreslåede tiltag

Tag det første skridt mod et varmere hjem

Kontakt os i dag for at få en uvildig vurdering af din bolig og start rejsen mod et mere energieffektivt hjem. Med vores hjælp kan du ikke kun reducere kulden, men også opnå en lavere varmeregning og et bedre indeklima.
Kontakt os

Tilstandsvurdering og driftsbudget - Pas på dine værdier

Regelmæssig tilstandsvurdering og vedligeholdelse er nøglen til at forhindre nedslidning. Hos Bygningsundersøgelser.dk tilbyder vi rådgivning og skræddersyede løsninger.

Undgå værdiforringelse af din ejendom

Ejendommens klimaskærm — herunder tag, facader, vinduer og sokkel/fundament — udsættes dagligt for vejrets påvirkninger, hvilket kan føre til gradvis nedbrydning. Derfor er det afgørende at sikre løbende og rettidig vedligeholdelse. Udover vedligeholdelse af klimaskærmen kan der også være ønsker om renovering af trapperum, fællesområder, vaskerier eller andre faciliteter.

Korrekt vedligeholdelse betaler sig

Ved at prioritere vedligeholdelse kan du forlænge levetiden af de enkelte bygningsdele og skabe et mere attraktivt miljø i og omkring ejendommen. Hvis du planlægger at forbedre din ejendom med nyt tag, nye vinduer eller måske altaner, kan det være økonomisk fordelagtigt at udføre disse forbedringer i forbindelse med den løbende vedligeholdelse.

Få hjælp med tilstandsvurderinger

Er du en del af et boligselskab, en ejer- eller andelsboligforening, eller ejer du udlejningsejendomme?

Bygningsundersøgelser.dk tilbyder at udarbejde en tilstandsrapport, som kan sikre, at din ejendom ikke mister værdi på grund af nedslidning. Som en del af Blokk arkitekt og byggerådgivning kan vi også bistå med byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renovering.

Vores kerneydelser indenfor tilstandsvurdering og eftersyn

Vi tilbyder en række ydelser, der kan hjælpe dig med at holde din ejendom i topform:
☑️ Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan
Få udarbejdet en grundig tilstandsrapport samt en vedligeholdelsesplan tilpasset dine behov.

☑️ Due Diligence rapport
Sørger for at du er godt informeret i forbindelse med køb af ejendom.

☑️ Eftersyn
Vi udfører 1-års gennemgang, 3-års forældelsesfrist og 5-års syn for at sikre, at alt er i orden.

☑️ Deltagelse i årlige bygningssyn
Få professionel vurdering og rådgivning hvert år.

☑️ Løbende opdateringer
Vi holder din vedligeholdelsesplan og driftsbudget opdateret i takt med dine ejendomsmæssige behov.

Tag det første skridt i dag

Kontakt os for at få mere information eller for at bestille en tilstandsrapport. Lad os hjælpe dig med at sikre, at din ejendom bevarer sin værdi i mange år fremover.
kontakt os

Trykprøvning (Blowerdoortest)

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget varme der forsvinder gennem utætheder i din bygning? En trykprøvning, også kendt som en blowerdoortest, er din vej til at sikre, at dit hjem er tæt, energieffektivt og fri for uønskede træk. Ved at måle bygningens lufttæthed kan vi identificere præcis, hvor eventuelle utætheder er og hjælpe dig med at optimere komforten og energiforbruget.

Hvad er en trykprøvning/blowerdoortest?

En trykprøvning er en metode, hvor vi ved hjælp af specialudstyr måler lufttætheden i din bygning. Vi skaber et kontrolleret over- eller undertryk i bygningen, hvilket gør det muligt at lokalisere, hvor luften trænger ind eller slipper ud gennem bygningens klimaskærm – det vil sige vægge, tag og gulv.

Hvorfor er trykprøvning vigtig?

I Bygningsreglement 2018 (BR18) er trykprøvning et krav for at sikre, at bygninger er tætte og opfylder energikravene. En tæt bygning betyder ikke kun, at du reducerer dit energiforbrug, men også at du får en række andre vigtige fordele:
☑️ Reduceret varmetab
Hold varmen inde i vintermånederne og spar på varmeregningen.

☑️ Forbedret indeklima
Undgå ubehagelige træk og skab et sundt og behageligt indeklima.

☑️ Lavere risiko for fugtproblemer
En tæt bygning mindsker risikoen for fugtskader og skimmelsvamp, hvilket forlænger levetiden på din ejendom.

En veludført trykprøvning sikrer, at din bygning ikke mister unødig varme, hvilket gør den langt mere energieffektiv.

Lad os hjælpe dig med trykprøvning

Ønsker du en bygning, der opfylder de højeste standarder for energieffektivitet? Vores team står klar til at hjælpe dig med en grundig trykprøvning, så du kan få ro i sindet – velvidende at din bygning er både tæt og energieffektiv.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre kvalitet, komfort og energibesparelser i dit hjem!
Kontakt os

1-års gennemgang – Vær sikker på at din bolig er fejlfri efter det første år

Har du købt en nybygget bolig eller fået renoveret dit hjem for under et år siden? Med en 1-års gennemgang kan du sikre dig, at alt er i den stand, det skal være – uden skjulte fejl og mangler.

Fordele ved en 1-års gennemgang:

☑️ Oplev tryghed
En uvildig byggerådgiver gennemgår din bolig, så du ved, at alt er i orden.

☑️ Opdag fejl i tide
Typiske fejl viser sig ofte først i løbet af boligens første år. Vi hjælper med at identificere dem, før de udvikler sig til større problemer.

☑️ Stærkere position over for entreprenøren
Med en professionel rapport fra Bygningsundersøgelser.dk er du godt klædt på til 1-års gennemgangen med entreprenøren.

Sådan foregår gennemgangen:

1. Før afleveringsforretningen
Vores byggerådgiver gennemgår din bolig både ude og inde for at notere eventuelle fejl og mangler.

2. Overskuelig rapport
Du får en letforståelig rapport med alle observationer, som du kan fremlægge for entreprenøren.

3. Dialog med entreprenøren
Vi hjælper med at sikre en klar aftale om udbedring af fejl og kan også deltage ved selve 1-års gennemgangen, hvis du ønsker det.

Book din gennemgang nu og undgå bekymringer i fremtiden

Kontakt Bygningsundersøgelser.dk i dag og få en uvildig rådgiver på din side. Lad os sikre, at din bolig lever op til de forventninger, du har krav på.
kontakt os

5-års gennemgang af din bolig

Er du sikker på, at din bolig stadig er i perfekt stand efter de første 5 år? Med vores 5-års gennemgang hjælper vi med at opdage og dokumentere alle fejl og mangler – så du kan få udbedret dem, inden det er for sent.

Vores 5-års gennemgang er til dig, der:

- Har købt en nybygget bolig eller fået en større renovering inden for de sidste 5 år.
- Vil have professionel og uvildig rådgivning, der sikrer kvaliteten af din bolig.
- Ønsker at opdag de fejl, der først viser sig senere i boligens levetid.
- Vil undgå at blive fanget i en konflikt mellem forsikringsselskab og entreprenør.
- Har brug for en rapport, der dokumenterer eventuelle fejl og sikrer dine rettigheder.

Fordele ved at vælge Bygningsundersøgelser.dk:

☑️ Grundig gennemgang af din bolig – både indvendigt og udvendigt.
☑️ En letforståelig rapport, som giver dig overblik over fejl og mangler.
☑️ Vores rådgivere er med dig hele vejen – fra gennemgangen til mødet med entreprenøren.

Hvad får du ud af en 5-års gennemgang?

☑️ Professionel gennemgang, som registrerer alle fejl og mangler.
☑️ En rapport, der styrker din juridiske position over for entreprenøren.
☑️ Tryghed i, at din bolig er gennemgået af en uvildig ekspert.

Book din gennemgang nu og undgå bekymringer i fremtiden

Kontakt Bygningsundersøgelser.dk i dag og få en uvildig rådgiver på din side. Lad os sikre, at din bolig lever op til de forventninger, du har krav på.
Kontakt os

Bygningsundersøgelser.dk

Vi er din pålidelige partner inden for bygningsundersøgelser. Vi afdækker skjulte problemer som fugt, skimmel og asbest. Med vores ekspertise i bygningsdiagnostik, indeklima og byggeteknisk rådgivning sikrer vi, at din ejendom er sund og sikker.

Få svar med en bygningsundersøgelse

Brug for mere info? Kontakt os, og så tager vi en uforpligtende snak!
Tvivler du på din boligs tilstand? Få en professionel vurdering.
Skal du sælge din bolig? En bygningsundersøgelse giver dig ro i sindet.
Ønsker du at renovere? Start med en grundig gennemgang.